Kemiklidere İlkokulu
Kemiklidere Mahallesi No60 SARUHANLI/MANİSA

VİZYON

Kemiklidere İlkokulu ve Yönetimi ve Çalışanları olarak bizler; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Milletimizin özdeğerlerini özümsemiş ve benimsemiş, yüksek karaktaerli,nitelikli, başarılı öğrenciler yetiştirmek Öğretmen, öğrenci ve velisi ,ile eğitim-öğretim eylemini yaparken, keyifli bir ortamda kaliteyi ve gelişmeyi sağlamak Öğrecilerimizin eşit eğitim haklarından yararlanarak özgür ve kendine yetebilen bireyler olmalarını sağlamak. Eğitimde yenileşme ve gelişmeyi sağlayacak teknolojiyi öğrencilerimizin hizmetine sunmak için varız.

MİSYON

Kemiklider ilkokulu ve Yönetimi ve Çalışanları olarak bizler; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Milletimizin özdeğerlerini özümsemiş ve benimsemiş, yüksek karaktaerli,nitelikli, başarılı öğrenciler yetiştirmek Öğretmen, öğrenci ve velisi ,ile eğitim-öğretim eylemini yaparken, keyifli bir ortamda kaliteyi ve gelişmeyi sağlamak Öğrecilerimizin eşit eğitim haklarından yararlanarak özgür ve kendine yetebilen bireyler olmalarını sağlamak. Eğitimde yenileşme ve gelişmeyi sağlayacak teknolojiyi öğrencilerimizin hizmetine sunmak için varız.

NORMAL ÖĞRETİM

İl Merkezine Uzaklık 37 km İlçe Merkezine Uzaklık 18 km